Polityka prywatności serwisu www.skybychawa.pl

1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług .
2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

Sky z siedzibą ul.Bolesława Prusa 4 23-100 Bychawa, NIP: 7131781585

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
6. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacji
7. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
8. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
9. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
10. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
11. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
12. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
13. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.skybychawa.pl Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.
usługi pogrzebowe Bychawa
036678
O działalności
Nasz całodobowy, zakład pogrzebowy oferuje: formalności pogrzebowe, kwiaty pogrzebowe, nekrologi, organizacja pogrzebów, tabliczki natrumienne, transport zwłok, trumny, urny, usługi pogrzebowe dla Klientów z miast: Bychawa, Zakrzówek, Wysokie, Żabia Wola.
Dane kontaktowe
Adres: ul. Bolesława Prusa 4 23-100 Bychawa, Polska
Telefon: (81) 566 06 39 [transport 24h]
Telefon: +48 509 838 768
Telefon: +48 505 111 254 [Odzież, kwiaty, wieńce]
Email: mariusz.sky@wp.pl
transport zwłok Bychawa,
usługi pogrzebowe Bychawa
Godziny otwarcia biura:
  • Poniedziałek: 8:00-16:00
  • Wtorek: 8:00-16:00
  • Środa: 8:00-16:00
  • Czwartek: 8:00-16:00
  • Piątek: 8:00-16:00
  • Sobota: 8:00-13:00
  • Niedziela: Zamknięte
usługi pogrzebowe Bychawa transport zwłok Bychawa usługi pogrzebowe Bychawa transport zwłok Bychawa